• ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
  • ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ/ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΡΙΑΣ

*Παρακαλούμε πολύ όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του προγράμματος/φορέα/ταμείου που αιτηθήκατε να μας τηλεφωνήστε μας στο 2310 552522 και να μας ενημερώσετε για την έκβαση τους.

*Σε περίπτωση ιδιωτικής εγγραφής παρακαλούμε πολύ ενημερωθείτε για τις τιμές, τον τρόπο εξόφλησης και την πολιτική της εταιρείας ΕΔΩ.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ/ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΡΙΑΣ

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ιατρικό δελτίο θα πρέπει να είναι πλήρεις και ακριβείς.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τη συναισθηματική / ψυχική υγεία του κατασκηνωτή

*Σε περίπτωση που ο κατασκηνωτης ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή κατά την άφιξη του στην κατασκήνωση, οι γονείς υποχρεούνται να ενημέρωσουν την κατασκήνωση και να παραδώσουν στο ιατρικό προσωπικό τα φάρμακα.

*Σε περίπτωση που από την ημερομηνία κράτησης της θέσης μέχρι την ημέρα προσέλευσης του παιδιού στην κατασκήνωση παρουσιαστεί κάποιο νέο ιατρικό δεδομένο, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση. 

Η συλλογή των παραπάνω στοιχείων αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ομαλή οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης. Πρόσβαση σε αυτά έχει μόνο το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό της κατασκήνωσης. Δεν κοινοποιούνται πουθενά, είναι απολύτως εμπιστευτικά και η διαχείρηση τους γίνεται βάσει της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Στην ΚΥΨΕΛΗ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ Α.Ε. αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου. Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν δίνετε δεδομένα μέσα από τον ιστότοπο, πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και γνωστοποιηθούν, πώς μπορείτε να ελέγχετε τη χρήση και τη γνωστοποίηση των πληροφοριών που σας αφορούν και πώς προστατεύονται οι πληροφορίες αυτές.

 

Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εδώ.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@tsaftsouf.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου πραγματοποιούνται εκδρομές και περιηγήσεις.

Η συμμετοχή των παιδιών στις εκδρομές της κατασκήνωσης είναι προαιρετική.

Διοργανώνονται οι παρακάτω εκδρομές

  • Πεζοπορίες και περίπατοι στη γύρω περιοχή

  • Εκδρομή στην Waterland (Ταγαράδες Θεσσαλονίκης)

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

 

Η κατασκήνωση αποτελεί μια μικρή κοινωνία η οποία βασίζεται σε κανόνες που στόχο έχουν την αποτελεσματική της λειτουργία και την ευημερία όσων δρουν ανάμεσα της.  Οι κατασκηνωτές/τριες οφείλουν να σέβονται τους κανονισμούς της κατασκήνωσης ώστε η διαμονή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής και ευχάριστη.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο θα πρέπει να διαβάσετε και να μελετήσετε μαζί με τα παιδιά σας, τον ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ, και στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε πως έχετε ενημερωθεί για το περιεχόμενο του.

Επιπλέον μπορείτε να μελετήσετε έγγραφα που αφορούν τη στρατηγική της εταιρείας μας σχετικά με την διασφάλιση της προστασίας των κατασκηνωτών, καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή των παιδιών στην κατασκήνωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ